Sizi Arayalım

Hoş Geldiniz. Nasıl yardımcı olabilirim?

Takımımız Hazır

İletişime Geçin

Blog

Neden Kronos Metal Hint ve Avustralya Menşeli Kırmızı Garnet'i Su Jeti Kesim Makinelerinde Kullanmalı?

Neden Kronos Metal Hint ve Avustralya Menşeli Kırmızı Garnet'i Su Jeti Kesim Makinelerinde Kullanmalı?
Suyu Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli kırmızı garnet gibi sert bir aşındırıcı ile karıştırın ve kesme kuvveti katlanarak artar, karton ve kauçuktan seramik, çelik, titanyum, taşa kadar neredeyse her tür malzemeyi son derece hassas bir şekilde kesebilir.
Su jeti kesim makinasında hangi tip aşındırıcı malzemenin daha etkili olduğu birçok çalışma sonucunda tespit edilmiştir. Su jeti makinelerinin kesme özelliklerini en üst düzeye çıkaran sertlik, yoğunluk, gevreklik ve parçacık şekli gibi benzersiz bir dizi özellik sayesinde en iyi aşındırıcının Kronos Metal Hindistan ve Avustralya menşeli kırmızı garnet olduğu laboratuvar testleri ve sujeti kesim makine testleri sonucunda varılmıştır.

[youtube::Uk8sCcvVaM4]

Sertlik; Su jeti ile kesme, kesme kuvveti ile kesme makinesi parçalarının aşınması arasında optimum bir denge gerektirir. Yumuşak bir aşındırıcı, nozulların ömrünü uzatır, ancak kesimi yavaşlatır. Çok sert bir aşındırıcı, kesme hızını artırır, ancak nozulları çok hızlı aşındırır, bu da çalışma sürelerinin kısalmasına ve makine parçalarının onarım maliyetlerinin artmasına neden olur. Kronos Metal Hindistan ve Avustralya menşeli kırmızı garnetin sertliği Mohs ölçeğinde 8'dir, bu da hızlı kesim ihtiyacını etkin bir şekilde dengelemekle birlikte ekipman için makul bir çalışma ömrü sağlar.
Yoğunluk; Su jeti makinesinin kesme kuvveti iki faktörün bir fonksiyonudur: aşındırıcının ağırlığı ile hız çarpımı. İdeal aşındırıcı, suyun maksimum hıza çıkabileceği en yüksek ağırlığa sahiptir ve en yüksek kesme hızı sunar. Çok hafif bir aşındırıcı malzemeyi kesmez ve çok ağır bir malzeme maksimum hıza çıkamayarak kesme hızını yavaşlatır. Kronos Metal Hindistan ve Avustralya menşeli kırmızı garnet sudan neredeyse dört kat daha ağırdır ve hem kesme kalitesi hem de kesme hızı için optimum aralıkta bir değer oluşturur.

[youtube::4jIeTIRstis]

Gevreklik; Su jeti kesim makinelerinde aşındırıcı gevreklik önemli bir yere sahiptir. Çok gevrek olan bir aşındırıcı, ekipman nozulundan geçerken küçük parçalara ayrılacak, kesilen yüzeye toz olarak fırlatılacak ve malzeme kesilemeyecektir. Çok sert olan bir aşındırıcı da nozulda kırılamayacak kadar sert, yalnızca köşelerinde yuvarlanan, alt tabakaya kesmeye zorlanmayan işlevsiz parçacıklar olarak fırlatılan bir aşındırıcıdır. Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli kırmızı garnet, nozuldan geçerken keskin kenarlı köşeli partiküllerde kırılmaya neden olan yarı kırılgan yapısı ile diğer tüm aşındırıcı malzemelerden üstün kesme hızı sağlar.
Parçacık şekli; Aşındırıcı malzemeler, çelik bilyeler veya cam boncuklar gibi mükemmel kürelerden silikon karbür parçacıklarında bulunabilen iğneye benzer şekle kadar çok sayıda şekil alabilir. Bununla birlikte, Kronos Metal Indian ve Avustralya menşeli kırmızı garnet şekli gibi çok sayıda keskin kenarlı açısal şeklin yüksek kesme hızları için en uygun olduğu bulunmuştur. Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli kırmızı garnet doğal bir mineraldir. Temas yoluyla diğer yüzeyleri kirletmeyen, kimyasal olarak oldukça kararlı bir malzemedir.
Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli kırmızı garnet, su jeti kesim makinelerinde başarılı bir şekilde kullanılabilmeleri için belirli saflık özelliklerine ve tekdüze partikül boyutu dağılımına ulaşmak için özel bir arıtma sürecinden geçmelidir.

[youtube::iwk97_wkTnA]

Kronos Metal, su jeti kesim makineleri için en iyi kalitede Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli kırmızı garnet üretmekte ve tedarik etmektedir.
Sağladığımız, Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli garnet, çıkarılan madende bulunan ve kesme sırasında etkili olan diğer farklı malzemelerin izlerini ortadan kaldırılarak yüksek bir saflığa ulaşmak için madencilikten sonra dikkatlice işlenir. Ayrıca, . Kronos Metal Hint ve Avustralya menşeli garnet partiküllerinin boyutunun, su jeti kesimi için en iyi olan homojen partikül boyutuna sahip bir malzeme olduğu laboratuvar ve sujeti kesim makinelerinde kontrol edilerek kesinlikle en iyisinin elde edildiği gözlemlenir. Çünkü yüzeyi etkili bir şekilde kesmek için malzemenin farklı yeni boyutlarında yeniden uyum sağlamak için makinenin kesme ayarlarını sürekli olarak değiştirmeye gerek yoktur.
Ürün siparişlerinizde teknik ekibimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Sipariş vermek için tıklayın

Paylaş:

Yenilikçi ve Çözüm Odaklı İlkeleri Benimsiyoruz

https://www.high-endrolex.com/13